top of page

Foto: Preben Madsen, VSF

Min baggrund

Journalist, forfatter og musikanmelder siden 2006.

I 2006 debuterede jeg som forfatter med "Bogen om Allan Olsen," den nordjyske sanger. Bogen blev en stor succes og fik flotte anmeldelser.

 

Samme år skrev jeg min første musikanmeldelse for musikbladet Gaffa. Det er foreløbigt blevet til 117 koncertanmeldelser. Derudover artikler, nyheder, bog- og pladeanmeldelser for Gaffa. 

 

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har fungeret som sådan i cirka 10 år. I andre 10 år har jeg hovedsageligt arbejdet med børn og unge, som har det svært på børnehjem, bosteder og psykiatriske afdelinger.

 

 

             Frøkjær Koncert

 

Fra 1998-2003 drev jeg firmaet Frøkjær Koncert, som blandt andet arrangerede koncerter, lavede musikmanagement, hjemmesider og booking. De sidste tre år foregik fra Molde i Norge, hvor jeg dengang boede.

 

2012 fik jeg omsider min journalistuddannelse og fra da af  gik jeg all in med mit firma Bogstavfabrikken, som startede 23. juli 2012. Fra april 2014 gik jeg også økonomisk all in, og Bogstavfabrikken har givet mig smør på brødet siden.

 

April 2017 udkom min biografi om Anne Dorte Michelsen på Gyldendals Forlag.

Juni 2019 udkom jeg med min femte bog: Haze 40 år. Det var en hyldestbog til festivalen Haze Over Haarum i Harboøre, som denne sommer kunne fejre sit 40 års jubilæum. Bogen blev udgivet på mit eget forlag Bogstavfabrikken.

 

 

bottom of page