top of page

Eksempler på Bogstavfabrikkens arbejde:

Under En Åben Himmel

En biografi om Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen er en af Danmarks mest populære sangere og sangskrivere. Troels Frøkjær har, via mange og lange samtaler med Anne Dorte samt interviews med både den private og professionelle omgangskreds, tegnet et flot portræt af en institution i dansk populærmusik.

 

Udkom 19. april 2017 på Gyldendal.

Køb bogen direkte hos forfatteren på mail: bogstavfabrikken@mail.com - Pris: 299,- kr.

Bogen Om Allan Olsen

 

Hylder i underholdende stil netop med vid, satire og ikke mindst underfundig humor, manden og musikeren, så den er en fornøjelse at læse.
- Lektørudtalelse

 

En bog man sluger ... Ikke en sladderspalte-historie skrevet i næsegrus beundring, men spids og seriøs, morsom og underholdende og med respekt for og kærlighed til musikeren og hans sange.
- Musikeren

 

En skønhedsplet.
- DJBFA-nyt

Julehæfte: Jul i Holstebro 2014 og 2015
 

Bogstavfabrikken udgav november 2014 julehæftet "Jul i Holstebro." Holstebros julehæfte havde da holdt  50 års pause. Det blev en kæmpe succes og borgmester H. C. Østerby var en af de mange begejstrede læsere. Hermed er "Jul i Holstebro" om lokalhistorie en ny fast tradition i Holstebro. 

 

Profilmagasin for Bogligforening, Struer
 

Oktober 2012 blev Bogstavfabrikken bedt om at lave en større opgave for Dagbladet Holstebro-Struer:  Et såkaldt profilmagasin for bogligforeningen AAB-Struer, som skulle husstandsomdeles i 12.000 eks. Bogstavfabrikken lavede  hovedparten af magasinet. Fotograf Johan Gadegaard og journalist Fakri Koleilat bidrog. Bogligforeningen og min chefredaktør var meget  begejstrede for resultatet. 

 

 

Klik på forsiden til venstre og læs hele magasinet online

Udvalg af Bogstavfabrikkens bedste artikler, produktioner og anmeldelser HER

bottom of page